✔   Kvalitetsløsninger

  Mange års erfaring

  Kører i hele Danmark

Specialmål koster ikke ekstra

BKN-produktion A/S

Telefon: 65 33 19 66

E-mail: post@bknproduktion.dk

Vores restmarked byder på skæve mål og gode priser

Hos os er det stadig mennesker, der har med tingene at gøre. Derfor kan vi indimellem også komme til at begå en fejl. Til gengæld er vi også gode til at indrømme dem og rette vores fejl.

Det kan også være en del af den gode oplevelse, når du lader BKN producere dit nye, flotte køkken.

Fejl, fejlmål eller skæve stykker fra produktionen smider vi naturligvis ikke ud. Dem sælger vi hellere billigt til gør-det-selv-manden, der lige mangler det stykke, den plade eller den stump, vi har på restmarkedet.​

Inden længe vil vi lancere et restmarked har på siden, hvor vi lægger fx forskellige typer bordplader ud, som vi ikke kan bruge i vores produktion. Vi opdaterer siden løbende, og fjerner tingene efterhånden, som de bliver solgt. Igen – vi er kun mennesker, så vi tager forbehold for trykfejl og solgte varer.

Ring derfor hurtigst muligt, hvis du vil købe en af de varer, vi snart lægger ind på det nye restmarked. Og indtil restmarkedet går i luften, er du velkommen til at slå på tråden, hvis du vil høre, hvad vi har på liggende på vores overskudslager netop nu. Og husk: Herinde går vi ikke helt skævt af hinanden, når det gælder prisen.​

Firmaoplysninger​

BKN Produktion A/S

Langemosevænget 1

5853 Ørbæk

CVR: 21787493

Telefon: 65 33 19 66

Book et møde

​Det er både gratis og uforpligtende at få et møde med vores køkkenkonsulent, der har mange års erfaring med at udvikle de bedste køkkenløsninger for vore kunder.

​Udfyld formularen her!