✔   Kvalitetsløsninger

  Mange års erfaring

  Kører i hele Danmark

Specialmål koster ikke ekstra

BKN-produktion A/S

Telefon: 65 33 19 66

E-mail: post@bknproduktion.dk

Vil du forhandle køkkenrenoveringer for BKN?

BKN Produktion er altid interesseret i at høre fra virksomheder og erhvervsdrivende, der har lyst til at forhandle køkkenrenoveringer i de områder, vi ikke selv dækker.


Er du interesseret i et agentur e.l. på vores køkkenrenoveringer, er du velkommen til at kontakte Leif Kruse. Enten på telefon 40 31 28 30 eller på email leif@bknproduktion.dk, hvor du kan sende os nogle oplysninger om din baggrund og om dine planer for at være selvstændig forhandler med BKN som din leverandør/ producent.

Vi følger herefter op for en nærmere dialog, hvor du samtidig kan høre mere om vores intentioner med at indgå aftaler med forhandlere af køkkenrenoveringer landet over.

Takket være et stort netværk af underleverandører og samarbejdspartnere har BKN Produktion Danmarks største udvalg af forskelligee køkkenlåger og låger til bryggers og badeværelser - håndlavet på vores eget værksted.

Firmaoplysninger​

BKN Produktion A/S

Langemosevænget 1

5853 Ørbæk

CVR: 21787493

Telefon: 65 33 19 66

Book et møde

​Det er både gratis og uforpligtende at få et møde med vores køkkenkonsulent, der har mange års erfaring med at udvikle de bedste køkkenløsninger for vore kunder.

​Udfyld formularen her!