✔   Kvalitetsløsninger

  Mange års erfaring

  Kører i hele Danmark

Specialmål koster ikke ekstra

BKN-produktion A/S

Telefon: 65 33 19 66

E-mail: post@bknproduktion.dk

Detaljerne gør hele forskellen

Det er de små detaljer i dit nye køkken, som gør hele forskellen. Men du ser dem først efter køkkenet er taget i brug. Detaljer er også design - og her har du hundredevis af valg at træffe.

Du kender det godt. Ofte finder man først ud af de ting man BURDE have ændret, når man har taget tingene i brug. Men bare rolig. Vi har mange års erfaring. Vi får alle detaljer på plads, inden vi trykker på "Bestil-knappen".

Se masser af lækre detaljer her

Det er de mange unikke detaljer, der gør hele forskellen, når dit køkken er leveret, monteret og tages i brug.

Se de mange detaljer som skuffeudtræk, hængsler, bestikbakker m.m. her

Hos BKN Produktion i Ørbæk på Fyn, sørger vi for, at alle de små detaljer er på plads, så du kan nyde dit nye køkken fra første dag.

Vi kender kundernes forventninger til, hvordan oplevelsen af et moderne køkken skal være, og vi sørger for at du får helt styr på alle detaljer, inden vi starter produktionen af et nyt køkken.

Detaljerne i et køkken omfatter alt lige fra hængslerne og skuffeudtræk, til hvordan bestikbakkerne skal se ud. Plus en lang række andre detaljer, og kombinationerne er næsten uendelige.

Firmaoplysninger​

BKN Produktion A/S

Langemosevænget 1

5853 Ørbæk

CVR: 21787493

Telefon: 65 33 19 66

Book et møde

​Det er både gratis og uforpligtende at få et møde med vores køkkenkonsulent, der har mange års erfaring med at udvikle de bedste køkkenløsninger for vore kunder.

​Udfyld formularen her!